İçeriğe geç

Backstroke Film Konusu Nedir

Backstroke konusu nedir?

Hikaye, tacizci eski kocasından kaçan ve 7 yaşındaki oğluyla yeni bir hayata başlayan travmatize olmuş bir kadını konu alıyor. Ancak ikili yeni bir yerde güvende hissetmeye çalışırken daha büyük ve daha korkutucu bir tehlikeyle karşı karşıya kalırlar.

Ölüm treni filminin konusu nedir?

1930’lu yıllarda ABD’de yaşanan “Büyük Buhran” sırasında bedavaya trene binmek isteyen evsiz serserilerle sadist bir tren kondüktörünün acımasız mücadelesini konu alıyor.

Ders filminin konusu nedir?

Özet. Bulgaristan’ın küçük bir kasabasında geçen hikayede öğretmen olarak çalışan Nadezhda, dürüst ve çalışkan bir kişiliğe sahiptir. Bir gün, sınıfındaki bir öğrenci küçük bir miktar para çalar ve Nadezhda öğrencisini uyarır.

Geçmişten gelen filminin konusu nedir?

“Out of the Past” filminin konusu: Simon (Jason Bateman) ve Robyn (Rebecca Hall) mutlu bir evlilikleri olan barışçıl bir çifttir. Çift yeni evlerinde yeni bir hayata başlamaya hazırlanırken, Simon okul günlerinden eski bir tanıdığı olan Gordo (Joel Edgerton) ile tanıştığında hayatları altüst olur.

Nefesini tut konusu ne?

Hold Your Breath, kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak tespit edilmekten kurtulabileceklerini düşünen bir grup gencin hikayesini konu alıyor. Tacizci annesinden kurtulmaya ve kız kardeşini, ikisi için de sonu olmayan bu hayattan kurtarmaya kararlı olan Rocky ve arkadaşları Alex ve Money’nin planları oldukça basittir.

Nasıl öleceğini gören film?

Özet. Geri sayım, bir uygulama aracılığıyla hayatının son günlerine yaklaştığını öğrenen genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Genç bir hemşire, insanların ne zaman öleceğini tahmin eden bir uygulamayı indirir.

Korku kapanı ne anlatıyor?

New York’ta yaşayan altı arkadaş Batı Virginia Dağları’nda yürüyüşe çıkar. Grubun eğlenceli yürüyüşleri, yıllardır dağlarda yaşayan The Foundation adlı acımasız bir tarikatla karşılaştıklarında korkutucu anlara dönüşür.

Gece filminin konusu nedir?

Özet. Erden Kıral’ın yönettiği filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat yer alıyor. Kısmen İzmir’de geçen hikaye, köylerinden zorla kovulan bir ailenin dramatik hikayesini ekrana taşıyor. Süsen ailesinin söylediklerini dinlemez, onlardan yüz çevirir ve Yusuf’la evlenir.

Özel ders filmi ne anlatıyor?

Özet. Genç bir kadın olan Azra, Özel Dersler adı altında gençlere yaşam ve ilişki koçluğu hizmeti sunmaktadır. Ancak, yeni komşusu onun dairesine taşındığında hayatı tamamen değişir. Yeni ve güzel komşusu Azra’nın bildiği gerçeği unutmasına neden olur.

Öğretmen filminin konusu nedir?

Öğretmen, küçük bir kasabada öğretmen olarak çalışan genç bir adamın hikayesini ve İstanbul’da çalışmaya çağrıldığında yaşadıklarını anlatıyor. Anadolu’da bir köyde karısı ve iki çocuğuyla yaşayan Hüsnü, öğretmen olarak çalışıyor. Çok başarılı bir öğretmen olan Hüsnü’nün hayatı, İstanbul’da çalışmaya çağrıldığında bambaşka bir hal alıyor.

Konferans filminin konusu nedir?

Uyumsuz şehir çalışanlarından oluşan bir grup, görünüşte zararsız bir gezi sırasında sadece kendi farklılıklarıyla mücadele etmekle kalmıyor, aynı zamanda kana susamış bir katille de savaşıyor. Binlerce olasılık, sonsuz eğlence.

The Gift ne anlatıyor?

Başrollerini Jason Bateman, Rebecca Hall ve Joel Edgerton’ın paylaştığı film; yıllar önce okul arkadaşlarıyla tesadüfen karşılaşan ve bir süre sonra o kişiden ve sonrasında yaşadıklarından rahatsız olan evli bir çiftin hikayesini anlatıyor. Film 30 Temmuz 2015’te Los Angeles’taki L.A. Theater’da prömiyerini yaptı. Live’da yapıldı.

1 Gün filminin konusu nedir?

Emma ve Dexter birlikte geçirdikleri son gecenin ardından ayrı yollara giderler, ancak hayatları artık iç içe geçmiştir. David Nicholls’un romanından uyarlanmıştır. Binlerce olasılık, sonsuz eğlence.

Backtrack konusu nedir?

26 yaşındaki yerel gazeteci Ralph, Almanca rüyalar görmeye devam ediyor. 22 yaşındaki hippi kız arkadaşı Claudia, rüyalarını ve geçmiş yaşamını anlamasına yardımcı olmak için doğaüstü güçlerini kullanmaya çalışıyor. Zihni, 1940’larda bir Nazi komandosunun parçası olduğu zamanın anılarıyla dolu.

Rauf filminin konusu nedir?

Rauf, Barış Kaya ve Soner Caner’in yönettiği 2016 yapımı bir Türk filmidir. Alen Hüseyin Gürsoy’un ana karakteri canlandırdığı film, “Kars’ın bir köyünde yaşayan ve kendi sınırlı ve kapalı dünyasında aşkın sınırsızlığını öğrenen küçük Rauf”u konu alıyor.

Sır filminin konusu nedir?

Jessica Biel, Jodelle Ferland ve Stephen McHattie’nin başrollerini paylaştığı film, ABD’nin Washington eyaletine bağlı Cold Rock kasabasındaki çocuk kaçırma olayını konu alıyor.

Tekne filminin konusu nedir?

Filmin konusu ve detayları: Yoğun sisin içinde teknesiyle kaybolan bir balıkçı, terk edilmiş bir teknenin güvertesinde sığınak arar. Bir an sonra geriye baktığında, kendi teknesiyle birlikte kaybolduğunu fark eder. Bu garip tekneyle keşfedilmemiş sularda ne kadar ilerlerseniz, yolculuk o kadar rahatsız edici ve korkutucu hale gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kaliteli Escort